Печат на тази страница
Понеделник, 22 Октомври 2018 13:56

Какво се продава в един шпионски магазин?

Написана от  "Vencislava Hristova"
Оценете
3.75 от 3 гласа

В днешно време технологиите се развиват с много бърза скорост и всеки един аспект от ежедневието ни се опитва да наваксва тази скорост. Напредъкът на технологиите се свързва и с упражняването на контрол. И този контрол много често се свърза с охранителния сектор. Той отговаря за сигурността и безопасността на хората и затова са нужни технологии за наблюдение.

Такива технологии могат да се открият във всеки шпионски магазин и предлаганите продукти се търсят и закупуват както от физически лица за персонална употреба, така и от почти всички охранителни фирми. Шпионските магазини предлагат богат асортимент от продукти за шпионски съоръжения. Целта на разнообразието е да покаже, че в магазина се намират неща, от които всеки човек или фирма се нуждае. Също така отговарят на изискванията на всеки човек или фирма и се използват винаги по предназначение и за определени цели.

В онлайн шпионски магазин Spy-secret.com ще намерите продукти от най-различно естество. Например ако трябва да се заснеме дискретно видео, скритите камери са най-подходящия продукт за това. Те са малки и трудно видими с просто човешко око и могат да бъдат използвани в случаи на необходимост и опасност. Скритите камери се предлагат в най-различни форми, а сред най-разпространените са – химикалки, часовници, очила и други.

  • Скритата камера в химикалките се поставят в горната им част. Представляват иновативен продукт, чрез който може да се наблюдава както на живо, така и на запис. За да се наблюдава на живо е необходимо да се направи интернет връзка между устройството и приложенията, които се свалят на мобилен телефон. Тъй като химикалката е малка по размер и може лесно да се побере и в джоб, тя е един от най-популярните и най-често закупуваните продукти. Разбира се, химикалката има определен период от време, до 50 минути, в което работи, а след това има нужда от зареждане.
  • Очилата с дебели рамки са другото устройство, на което могат да се поставят скрити камери и които могат да се носят по всяко време. Те са и с различен дизайн, така че да отговорят на изискванията на клиентите и с различна форма, за да пасват на всяко лице. Предимството при тях е, че дори и когато се носят, те дават възможността да се направят снимки с високо качество и резолюция. Батерията издържа до 1 час, след което трябва да бъде заредена. Всички направени снимки се съхраняват на поставена карта памет. Заедно с очилата, клиентът получава и кабел, чрез който може да свали всички файлове на личния си компютър и да разполага с тях.
  • Часовникът е другият вариант за скрита камера. По вид може да бъде ръчен часовник или настолен. Изображението, което се заснема с камерата, е с много добро качество. Могат да се правят и записи, дори през нощта. Малката камера обикновено се поставя на мястото на цифрата 6 и дизайнът е направен така, че да не се разпознава и забелязва. Работата и настройките се извършват чрез бутоните на самия часовник. Всички файлове се записват на карта памет, която се поставя вътре в часовника, на определеното за това място.

Друг вид продукти, които могат да се открият в един шпионски магазин, са подслушвателни устройства, магнитни карти и четци, микро слушалки, мини камери, батерии, GPS проследяване и много други.

Използването на всички тези продукти трябва да бъде в нормални и допустими граници. Ако биват закупувани от физическо лице, то всеки трябва да има разбирането, че продуктите се използват по предназначение и то само при необходимост. Нарушаването на личното пространство, използването им за вредни цели, е абсолютно забранено.

Продуктите могат да се използват разумно и при необходимост. Такива случаи са например наблюдение и охраняване на собствено жилище, гараж или офис, при съмнение от опасност или други подобни ситуации.

Прочетена 1492 пъти Последно променена в Понеделник, 22 Октомври 2018 14:13
Vencislava Hristova

Vencislava Hristova