Печат на тази страница
Четвъртък, 04 Октомври 2018 11:15

Мъжките обувки – удобство и стил в едно

Написана от  "Vencislava Hristova"
Оценете
55 от 3 гласа
обувки Galdini обувки Galdini Galdini

Когато стане дума за съвети за обувки, за пазаруване на обувки и следене на модните тенденции, представата, която изниква в съзнанието ни е за дамски обувки. Този път обаче ще си говорим за мъжете и моделите обувки, които те избират да носят в ежедневието си и кой на какви дрехи подхожда.

Ежедневни обувки

Класическите модели мъжки ежедневни обувки са тип мокасини, някои разполагат с връзки, но характерното за тях е изчистеният дизайн. Страхотно попълнение в гардероба, което може да се комбинира еднакво добре с официален панталон, спортно-елегантни панталони, а също и с дънки. Естествената кожа може да бъде с блестящ завършек, матова или пък велур, а цветовете най-често са класически – черно, тъмнокафяво и тъмносиньо. Изборът на този материал е от голямо значение за комфорта на стъпалата и издръжливостта на обувките. С времето те се адаптират към краката и пасват като втора кожа.

Маратонки и кецове

Задължителен модел на господата във всяка възраст. Когато не се изисква специален дрескод, може да се носи в ежедневието и свободното време в комбинация с дънки и спортни долнища. Разнообразието от модели позволява на всеки да избере най-подходящото за своя вкус и гардероб – от платнени кецове до такива от естествена кожа и т.н. Цветовете тук може да бъдат по-смели – червено, самостоятелно или в комбинация с черно и бяло и много други варианти.

Боти и ботуши

Разнообразието от модели при мъжките обувки не е толкова голямо, колкото е при дамските, но има някои детайли, които могат да ги отличат от масата. Една от най-важните характеристики при избора на боти и ботуши е материалът, от който са направени. Силно препоръчваме естествената кожа, която прави от обувките верен съюзник в ежедневните задачи, специалните поводи и свободното време. Класически кубинки или боти тип Челси, изборът е изцяло ваш.

Официални обувки

Леки и удобни, с връзки или без, лъскави или матови, най-важното е да са комфортни и стилни. Изборът на подходящи за някой официален повод обувки често започва непосредствено преди настъпването на специалния ден. Това обаче може да причини много главоболия и особено болки в стъпалата. За да не се стига до там, съветът ни е да изберете обувките възможно най-рано и да ги носите. Да, носете си обувките. Не само да ги разтъпчете у дома за 15 минути, ами ги носете в ежедневието си.

Разбира се, има още много други модели обувки, които мъжете носят в ежедневието си, но тези предложения са подходящи за работещите хора, тези, които се придържат към определен дрескод или пък за онези, които искат да им е удобно.

Прочетена 1350 пъти Последно променена в Четвъртък, 04 Октомври 2018 11:35
Vencislava Hristova

Vencislava Hristova