Търсене на фирма  

 
Търсене за:
Държава
Област
Град
Работни дни
Изберете категория

На линия  

bet365 Бонус Код 2017 и промоции

Оценете
(2 гласа)
Категория Описание на бонусите
Спорт До 100 лв за първи депозит
Казино До 200лв за нов играч
Покер До €100 + €5 билет за турнир

Важно е да отбележим, че за всяка една бонус оферта, която предлага букмейкърът има определени правила, услвия, срокове и изключения. Всеки трябва да се запознае с тях от официалния сайт на бет365.

Както е видно във фирмения профил на Bet365, букмейкърът предлага на своите клиенти множество промоции и бонуси. Именно тук е мястото да разгледаме по-обстойно всичко най-ново, което се предлага.

По-горе са накратко показани основните бонуси, които бет365 предлага на всеки нов регистриран клиент при определени условия. Тук ще разгледаме всичките и по-обстойно

Специални оферти

100% Бонус оферта за нова регистрация 

Всеки новорегистрирал се потребител, който си открие нова сметка, може да се възползва от офертата и да вземете 100% Бонус Депозит. Съответно Важат известни Условия и Правила, с които всеки трябва да се информира.

Бонус за Евро Мачове - Тази оферта предоставя бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, а също и за груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига.

Скоро ще дадем повече информация за тази оферта

Бонуси за залози на Тенис - Благодарение на предоставената от бет365 нова оферта се предоставя шанс да се спечели бонус в размер до 50% за множествен залог, който включва мачове от всички силни тенис турнири..


Бонуси за футбол

Равен резултат (0:0) - отменен залог -

Валиден е при залог на НЯКОЙ пазар:

  • Точен Резултат;
  • Първо Полувреме/Краен Резултат;
  • Скоркаст

на НЯКОЙ мач. Ако той завърши равен - 0:0, bet365 ще възстанови залога, ако той е губещ.

Кой е актуалният бонус код сега и кога да го използвам?

Логично е всеки, който желае да си създаде нова регистрация в букмейкъра да се възползва от колкото се може повече бонуси. Все пак като нов играч трябва да бъде "спечелен" по някакъв начин. Тук се намесва специалният код, който трябва да въведе при процеса на създаването на регистрацията си. Скоро по-долу ще приложим снимки с ясно описание къде да се въведе кодът за бонус и как да го активира.

© 2017 - FirmsInfo.com
Условия за ползване | Помощ | Карта на сайта
Web Analytics
   
| Понеделник, 20. Ноември 2017 || Designed by: LernVid.com